Ontmoet het dynamische duo achter Comfortfan

Twee jonge innovators die, net als velen van ons, geconfronteerd werden met de uitdaging van stijgende energieprijzen. Geen vreemden voor de noodzaak van zuinigheid en slimme oplossingen, hebben ze hun creativiteit en technische knowhow ingezet om hun eigen wooncomfort te verbeteren zonder de bank te breken.

Vanuit de wens om hun effectieve en betaalbare verwarmingsoplossing te delen, werd Comfortfan geboren. Het is hun missie om de warmte terug in uw huis te brengen en de kou uit uw rekeningen te halen, en dat allemaal zonder ingewikkelde installaties of diep in de buidel te tasten.

Met een vleugje inventiviteit en een hart voor toegankelijkheid, belichaamt Comfortfan de geest van deze twee vrienden – slim, eenvoudig en vooral, gemeenschapsgericht. Hun radiatorventilator staat niet alleen symbool voor innovatie, maar ook voor de mogelijkheid om met eenvoudige middelen een groot verschil te maken in ons dagelijks leven. Verwarm uw huis met Comfortfan – waar slimme techniek en betaalbaarheid hand in hand gaan!

Onze visie

Het idee achter Comfortfan is om verduurzamen en besparen voor iedereen bereikbaar te maken. Zie het als de eerste bereikbare stap in verduurzaming/besparing voor zowel huurders als kopers.

Duurzaam leven hoeft niet duur te zijn; met Comfortfan verdien je je investering in slechts 1 jaar terug. Daarna blijf je besparen, jaar na jaar.

Kortom, minder zorgen en betere wereld

Persoonlijk contact

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk

Antwoord niet gevonden tussen de 'Veel gestelde vragen'? Dan helpen we u graag persoonlijk verder

via de 'Contact' pagina kunt u ons een berichtje sturen en nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op

Bedrijfsgegevens

Comfortfan B.V.

Kvk: 86456849

BTW-nr: NL 863973899B01

Hanze 33, 8052BW, Hattem

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 11:00-16:00

Neem contact met ons op

We vinden persoonlijk contact erg belangrijk dus zijn we ook gedurende deze drukke tijd bereikbaar!

Kijk in de Veelgestelde vragen of het antwoord op je vraag al te vinden is

Gebruik de Whatsapp ballon of laat hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Contactformulier